Tlf.: +45 27 57 07 65
Åbningstider : Mandag - Fredag: 11:00 - 17:00 & Lørdag: 11:00 - 15:00 | Søndag: lukket

Om os

Om os

Fønix Smartphone Repair er en dansk ejet virksomhed der er startet op af mig, Lars Lundquist Nielsen.

Jeg startede på hjemmeadressen, på mit køkkenbord. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg måtte have et andet lokale til alt det arbejde, de mange trofaste kunder har til mig. Så lige før sommeren i 2019, flyttede jeg ned i egne lokale, nede i midtbyen af Skaben. Trondsvej 6. Her er jeg hver dag og hvis jeg ikke er på værkstedet, kan man altid ringe til mig og finde frem til en aftale. Også selvom det er udenfor normal åbningstid.

Mit konceptet er faktisk meget enkelt: bruge de bedste reservedele med den største kvalitet på markedet, til at reparere med.

I starten var det kun Iphone der var på lageret, men over tid er der også begyndt at komme Huawei. Og andre modeller kan bestilles hjem efter hvad kundens ønske. Der fokuseres mest på Iphone, men Huawei, Samsung, OnePlus og Sony kommer mere og mere ind på værkstedet.

Ved at jeg kun bruger originale reservedele hos Fønix Smartphone Repair, siger jeg derved, at kvaliteten er Alpha og Omega for mig.

Velkommen til Fønix Smartphone Repair.

Vores arbejdsproces

1. Du ringer til os

Du ringer til os, når du har tid. Vi vil derefter tage en snak om din enhed, vi får dine kontaktinformationer og finder ud af hvad der skal laves.

2. Du sender varen

Efter snakken over telefonen, sender du din enhed til os og så går vi i gang med at diagnosticerer den og finder fejlen.

3. Reparation

Så reparere vi enheden og bruger kun originale dele. Og, så behøver du ikke tænke på din data på enheden. Den vil være intakt.

4. Returner varen

Til sidst, sender vi din enhed tilbage.