Blog - Fønix Smartphone Repair
Tlf.: +45 27 57 07 65
Åbningstider : Mandag - Fredag: 11:00 - 17:00 & Lørdag: 11:00 - 15:00 | Søndag: Lukket

Don’t clear all applications in multitasking.

Blandt folk, der bruger Apple-produkter, er der nogle, der altid prøver at lukke alle deres apps, som formodes at spare energi. Det er faktisk den forkerte ting at gøre, fordi baggrundsprogrammer er sat på pause og ikke har brug for nogen ekstra energi. Når du tænder for dem igen, tager de meget mere energi at starte. Så denne vane gør mere skade end gavn.

Always have access to the phone number your iCloud is connected to.

Når du har en normalt fungerende telefon i dine hænder, er det meget svært at forestille sig, hvor svært det er at leve uden den. Men hvis du ikke er forsigtig nok, kan du have en sådan oplevelse. Installer ikke nogen opdateringer, hvis du ikke har adgang til det tilknyttede telefonnummer. Efter genstart skal du indtaste koden, der er sendt til telefonnummeret. Og hvis du ikke kan gøre det, bliver du nødt til at gennemgå en meget lang procedure for gendannelse af din konto. Du bliver nødt til at gøre det i Apple-butikken. Det kan tage så lang tid, at du bliver nødt til at bruge en anden telefon. Hvis du ikke vil have sådanne problemer, skal du passe på telefonnummeret. Måske skulle du linke et par numre for alle tilfælde.

Use only the original charger.

Opladning af din iPhone med en falsk oplader er en meget enkel ting, der kan føre til meget triste resultater. Du skal være meget forsigtig med det. Selv når du er hos din vens sted, skal du altid spørge dem, om de har den originale oplader. Ellers kan du muligvis ende med en skør telefon, som du ikke kan kontrollere. Ifølge nogle kilder kan en falsk oplader endda sætte din telefon i brand eller få den til at eksplodere. Så vær ikke billig – du skal muligvis betale meget mere senere. to pay much more later.