Om os - Fønix Smartphone Repair
Tlf.: +45 27 57 07 65 E-Mail.: Info@fspr.dk
Åbningstider : Mandag - Fredag: 11:00 - 18:00 & Lørdag - Søndag: 11:00 -15:00

Om os

Om os

Fønix Smartphone Repair er en dansk ejet virksomhed der er startet op af, Lars Lundquist Nielsen.

Vi startede på hjemmeadressen, på vores Stuebord.hvor vi hurtigt fandt ud af, at vi måtte have et andet lokale til alt det arbejde, de mange trofaste kunder har til os. Så lige før sommeren i 2019, flyttede vi ned i egne lokale, nede i midtbyen af Skagen. Trondsvej 6. Her er vi hver dag og hvis vi ikke er på værkstedet, kan man altid ringe til mig og finde frem til en aftale. Også selvom det er udenfor normal åbningstid.

Mit konceptet er faktisk meget enkelt: bruge de bedste reservedele med den største kvalitet på markedet, til den laveste pris.

I starten var det kun Iphone der var på lageret, men over tid er der også begyndt at komme Huawei. Og andre modeller kan bestilles hjem efter hvad kundens ønske. Der fokuseres mest på Iphone, men Huawei, Samsung, OnePlus og Sony kommer mere og mere ind på værkstedet.

Ved at vi kun bruger originale reservedele hos Fønix Smartphone Repair, siger vi derved, at kvaliteten er Alpha og Omega for os.

Velkommen til Fønix Smartphone Repair.

Vores arbejdsproces

1. Du ringer til os

Du ringer til os, når du har tid. Vi vil derefter tage en snak om din enhed, vi får dine kontaktinformationer og finder ud af hvad der skal laves.

2. Du sender varen

Efter snakken over telefonen, sender du din enhed til os og så går vi i gang med at diagnosticerer den og finder fejlen.

3. Reparation

Så reparere vi enheden og bruger kun originale dele. Og, så behøver du ikke tænke på din data på enheden. Den vil være intakt.

4. Returner varen

Til sidst, sender vi din enhed tilbage.