Skærmskift - Fønix Smartphone Repair
Tlf.: +45 27 57 07 65 E-Mail.: Info@fspr.dk
Åbningstider : Mandag - Fredag: 11:00 - 18:00 & Lørdag - Søndag: 11:00 -15:00

Skærmskift

Fønix Smartphone Repair > Skærmskift

Skærmskift

Bedst som du står der på fortovet med din smartphone, kan den ryge ud af dine hænder og lande på fortovet. På bare nogle få sekunder kan din skærm få de revner, der gør din telefon helt og aldeles ubrugelig.

Herefter kan du selvfølgelig vælge at investere i en ny model. Men i stedet for at slagte sparegrisen, nye smartphones koster ofte kassen, så kan du i stedet få din skærm skiftet billigt og nemt hos Fønix Smartphone Repair.

Masser af erfaring og kvalitet i arbejdet

Måske har din fætter på et tidspunkt tilbudt dig at skifte din skærm uden beregning. Selvom det tilbud kan lyde fristende, så kan det godt betale sig i stedet at vælge en professionel aktør som Fønix Smartphone Repair.

En smartphone indeholder nemlig meget små skruer og nogle virkelig fine stik. Det kræver derfor stor teknisk snilde og forsigtighed at udføre skærmskift, så du igen kan benytte din smartphone, som om den var helt ny. Denne rutine i at håndtere de millimetersmå skruer og beslag har vi hos Fønix Smartphone Repair.

Vandafvisende tape og kloning af skærmdata

Apples telefoner er fra iPhone 6s og opefter udstyret med vandafvisende tape, der sidder i rammen under skærmen. Denne tape sikrer, at din smartphone kan overleve mindre uheld med væsker. Hos Fønix Smartphone Repair har vi erfaring med at sætte en helt ny omgang af dette tape på din smartphone, så den vandafvisende effekt bibeholdes, selvom skærmen bliver skiftet.

Fra iPhone 7 og opefter sidder der desuden en chip i alle skærmene. Derfor kloner Fønix Smartphone Repair din gamle skærmdata med et specielt stykke værktøj, så der ikke kommer til at ske mindre forstyrrelser mellem skærmen og bundkortet på din nye skærm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benytter kun originale reservedele

Fønix Smartphone Repair benyttede kopiskærme, da virksomheden kom til verden i 2016. Men allerede året efter valgte indehaver Lars Lundquist at undersøge markedet for de originale skærme. Siden har Fønix Smartphone Repair kun arbejdet med de originale reservedele, hvilket sikrer dig det bedst mulige resultat ved et skærmskift.

Som noget ret enestående tilbyder denne virksomhed dig også at kigge med, når din skærm bliver skiftet. Dermed kan du se, hvad der sker med din enhed og samtidig få et godt indblik i, hvor krævende dette arbejde er at udføre.

Send os din smartphone med posten

Fønix Smartphone Repair holder til i Skagen. Her fra toppen af Danmark har vi igennem årene udført mange skærmskift på alle typer smartphones. Skærmskift der har gjort det muligt for dig at forlænge levetiden på din dyrt købte smartphone. Bor du ikke lige i nærheden af vores butik, er du meget velkommen til at sende os din defekte smartphone. Så får du den repareret tilbage i løbet af tre dage og kan bruge den, som var den købt fra ny.

MG_2213-ring

number-1

Modtager din enhed

Efter aftaler, kommer du enten ind til os, eller du sender din enhed til os.

number-2

Reparation

Vi modtager din enhed, diagnosticere den og reparerer din enhed.

number-3

Sender den tilbage til dig

Siden pakker vi din enhed forsvarlig ind, og sender den tilbage til dig.

Ring til os, så finder vi et godt tilbud til dig og for din enhed